sâmbătă, 5 aprilie 2014

Albume foto vintage

Dragilor, astazi va voi arata 2 albume foto buclucase:))) Acum o luna am primit o comanda pentru un album foto. Deoarece am fost foarte prinsa cu invitatiile pentru nunti, am reusit doar saptamana aceasta sa le termin. Comanda initiala a fost pentru un singur album foto vintage care sa contina 50 de coli, sa aiba cusatura la vedere si sa para foarte vechi...

Dupa mai multe discutii, am apelat la o prietena foarte draga, Nicoleta Ilie, spre a-mi realiza copertile vintage necesare albumului. Nicoleta mi-a facut doua seturi de coperti (MULTUMESC NICO!)...un set pentru un album barbatesc si inca unul pentru un album mult mai feminin.

Bun...am ars cele 50 de coli, le-am curatat de arsusa si le-am sters de fumul provocat de lumanare, le-am stampilat si le-am cusut...A rezultat un adevarat ceaslov...avea peste 7 cm latime la cotor:)))...se apropia de grosimea Dictionarului Explicativ al Limbii Romane:))

Prin urmare am desfacut "ceaslovul" si l-am transformat in doua albume vintage, unul pentru EA si unul pentru EL. Daniela, doamna de la care am primit comanda, a fost foarte incantata!

Sper sa va placa si voua!
Va doresc o seara placuta in continuare!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...